Bestelproces

De bezorgtijd van Dealrunner kan per product verschillen. De levertijd kan namelijk variëren van 2 werkdagen tot maximaal 4 werkdagen. Informatie over de bezorgtijd kan je namelijk altijd terugvinden bij desbetreffende product. Gezien wij ook leveren in België kan het daar iets langer duren.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je het juiste adres hebt ingevuld. Anders dan kan het zo zijn dat je product naar het verkeerde adres verzonden wordt. Helaas is het niet mogelijk om je postbusadres in te vullen, doe je dit wel, dan is het voor ons niet mogelijk om je product te verzenden.

Manier van verzenden
Het product dat je besteld hebt kan op twee verschillende manieren bezorgd worden. Namelijk pakketpost en brievenbuspost. Als je product via de post verzonden wordt, dan hoef je niet thuis te blijven en dan komt je product door de brievenbus binnenvallen. Is het pakketje te groot om door de brievenbus te gaan, dan verzenden wij deze via GLS naar jouw huis toe. Ben je de eerste keer niet aanwezig, ook dan geen paniek. Dan kan je bij GLS rustig een nieuwe afspraak online maken op een tijdstip waarvan je zeker weet dat je thuis bent!

Pakketje kwijt?
Het gebeurd wel eens dat een pakketje zoek raakt tijdens het verzendproces. Geen paniek, neem contact op met de klantenservice en zij zullen je perfect gaan helpen om dit vervelende probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Klantenservice
Heb je toch nog vragen over de bezorgtijd van product dat je besteld hebt. Dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 – 17.00 bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt ook een chat starten op elke pagina op onze website. Dit is mogelijk tussen 09:00 – 17:00. Het kan zijn dat al onze medewerkers in gesprek zijn bij het chatten, dan kan je bij dezelfde knop ook een bericht achterlaten. Deze zullen wij dan ook zo snel mogelijk beantwoorden. Je zou bijvoorbeeld ook een ticket kunnen inschieten in ons ticketcentrum. Stuur dan een mail naar klantenservice@dealrunner.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur!